Bugun...



CHP'li Zorlu, TİSKİ Müdürü Tekataş'ı İstifaya Davet Etti

CHP Ortahisar Belediyesi Meclis üyesi Cüneyt Zorlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’a 10 adet soru yönelterek, “Sorularda yer alan hususlar doğru ise derhal istifa etmeniz gerekir” diye seslendi.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2023 11:29

CHP'li Zorlu, TİSKİ Müdürü Tekataş'ı İstifaya Davet Etti

Zorlu, TİSKİ bünyesinde gerçekleştiği iddia edilen konularla ilgili olarak daha önce Tekataş’a sosyal medya hesabından 6 soru yöneltmiş ve bu sorular medyada yer bulmuştu.

“Bu yazdıklarım bildiklerimin yarısı değil!” diyen Zorlu, Tekataş’a bu kez de 10 adet soru yönelterek cevap istedi. Zorlu’nun soruları şu şekilde:

Bu iddialar doğruysa hemen sen ve yardımcın Emrah Çayırlı istifa etmelisiniz.

1- Y...han adlı firma şehrimizde kurumunuzdan iş aldı mı?

2- Bu firma sizin ve E.Ç. adlı yardımcınızın Van’dan hemşerisi mi? Samimiyetiniz nedir?

3- Bu firmanın sorumluluğunu tamamen yerine getirmediği doğru mu?

4- Taahhüdünü yerine getirmemesine rağmen yüzde 20 fazla ödeme yapılmasını istedin mi?

5- Buna diğer genel müdür yardımcısı, daire başkanı ve şube müdürü karşı çıktı mı?

6- Bu karşı çıkıştan sonra Van'lı müteahhit E.Y..han TİSKİ’ye gelip çalışanlara ağıza alınmayacak küfürler etti mi?

7-Bunun  üzerine siz ve yardımcınız E. Çayırlı kuruma gelip çalışanlara baskı yaparak, akşam 9’a kadar çalıştırıp zorla hak edişi imzalattırdınız mı?

8- Bu firmaya hakkı olmadığı miktarı, Trabzon'lunun parasını üstelik bankadan kredi çekerek ödettiniz mi? (TİSKİ ödemeleri için banka kredisi kullanıyor)

9- Bu yüzden daha sonra yardımcınızı, daire başkanını ve şube müdürünü görevden aldınız mı?

10- Görevden aldığınız iki bürokratı Zorla kapı dışı edip Samsun a gitmelerine neden oldunuz mu?

Sayın Tekataş, eğer sağlıklı açıklamanız yoksa bir meclis üyesi olarak artık sizin peşinizi bırakmayacağım. Burası Trabzon kimse saygısızlık yapamaz ve yetim hakkı yiyemez. Bu söylenenler doğruysa hemen istifanızı bekliyoruz. Ha boş atmadığımı bilirsin olayın şahitleri var ve sonucu bekliyorlar. Bu söylediklerim yenir yutulur şeyler değil.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
HABER ARA
YUKARI YUKARI