![]() |
Tweet |
Aydın GELLECİ (sayfa61)- İl Başkanı Revi, Köprübaşı, Maçka, Hayrat, Araklı, Vakfıkebir, Tonya, Şalpazarı ve Dernekpazarı ilçe kongre tarihlerinin belli olduğunu açıkladı.
AK Parti’de ilk ilçe kongresi 29 Şubat’ta Köprübaşı ilçesinde yapılacak. Her hafta sadece iki kongre öngörülürken kongrelerin başlama saati ise11.00 olarak açıklandı.
Buna göre kongre gerçekleştirilecek ilçelerde tarihler şu şekilde:
Köprübaşı: 29 Şubat
Maçka: 1 Mart
Hayrat: 14 Mart
Araklı: 15 Mart
Vakfıkebir: 28 Mart
Tonya: 29 Mart
Şalpazarı: 9 Nisan
Dernekpazarı: 18 Nisan
5 İLÇE BAŞKANIYLA YOLA DEVAM
AK Parti Genel Merkezinin ilçe kongresi gerçekleştireceği 5 ilçede ise mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam etmesi kesinleşti. Bunlar Köprübaşı İlçe Başkanı Orhan Erdoğan, Hayrat İlçe Başkanı Serkan Karaahmetoğlu, Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun olduğu öğrenildi. Diğer ilçe başkanlarının durumuyla ilgili genel merkezde değerlendirme devam ediyor.