Bugun...



Başkanlar Fırsatı Değerlendirdi, Bakan Varank’a Birer Dosya Sundu

Akçaabat ve Arsin Belediye Başkanları, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a ilçeleriyle ilgili taleplerin bulunduğu birer dosya takdim etti.

facebook-paylas
Tarih: 16-02-2020 14:21

Başkanlar Fırsatı Değerlendirdi, Bakan Varank’a Birer Dosya Sundu

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve Akçabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çeşitli programlara katılmak üzere Trabzon’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a birer dosya sundu.

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan başkanlardan Muhammet Sait Gürsoy, “İlçemizle alakalı hazırlamış olduğumuz dosyayı gündüz iletmiştik, akşam da fırsatını bulup Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a dosyadaki konuları tek tek izah ettik. Bugüne kadar ve bundan sonra da devam edecek olan destekleri için Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz”, Osman Nuri Ekim ise “Akçaabat Belediyesi olarak ilçemizle alakalı hazırlamış olduğumuz dosyamızı Bakanımız Sayın Mustafa Varank'a ilettik. Bakanımıza ilgisi ve destekleri için Akçaabat halkı adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
HABER ARA
YUKARI YUKARI