![]() |
Tweet |
Esiroğlu Mahalle Muhtarı Ömer Çolak, sayfa61. com’a yaptığı açıklamada; Kırankaş mahallesinde 70 yaşındaki bir vatandaşta yapılan testin pozitif çıktığını ve Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığını söyledi.
Hasta vatandaşın ailesinde pozitif bir vakanın olmadığını kaydeden Muhtar Çolak, "Hastamız şu anda tedavi altında. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Şu anda sadece mahallemizde yaşayan 11 kişi, tedbir amaçlı olarak evlerinde 14 günlük izolasyona tabi tutuluyor" dedi.
Mahalleye giriş çıkışların serbest olduğunu ve herhangi bir karantina uygulamasının olmadığının altını çizen Çolak, konuyla ilgili mahallede yaşayanların da anonslar yapılarak bilgilendirildiğini ifade etti.